Varför integration är viktigt för digitalisering?

Skall man idag spara energin och arbeta klimatsmart så är vettiga integrationslösningar väldigt viktigt, man kan spara logistik och mycket annat. Även servers tar ju en hel del energi så gör man rätt saker så behöver dessa inte jobba lika hårt och spar på så vis värdefull ström. Ska vi ställa om vårt samhälle till hållbarhet är det inte bara ändrade livsstilar som behövs utan även ändra arbetssätt!

Idag finns det inget projekt inom IT inte innefattar en integration. Digitaliseringen idag kräver bra lösning och informationsutbyte mellan dina system och då är en systemintegrering det centrala.
Man måste vara noga så att man får stabila och säkra lösningar som kan utgöra grunden för en stabil IT-verksamhet!

Med rätt systemintegrering kan ert företag få en ökad konkurrenskraft, vilket möjliggör att påbörja eller gå vidare inom Er digitala transformation.
För att kunna välja rätt lösningar så måste man veta lite om vad integration är, varför det är viktigt och vilken roll olika API: er har.

Integration är viktigt både nu och i framtiden

Integration är viktigt för att kunna hantera komplexa IT-system. Det finns tre teknikområden som måste är bra att känna till för att utnyttja potentialen kring digitalisering.

  • Användning av molnbaserade integrationslösningar
  • Integrationslösningar inom e-handel
  • Hybrid Cloud teknologi

Det finns väldigt många olika leverantörer och många olika lösningar så det gäller att hålla tungan rätt i munnen och göra väl avvägda beslut så att man inte bygger in sig i ett hörn.